Eco-coaching, la millor manera de centrar la ment, el cos i l’ànima

Mitjançant la presa conscient de la respiració i la connexió profunda amb la nostra naturalesa interior, aconseguim revitalitzar la quotidianitat i veure el món amb serenitat i objectivitat. L’ecologia ens recorda que som part de la natura, no de la tecnologia. 

Nur Garriga

Coach, Terapeuta, Facilitadora

Formadora i Assessora en PNL

i Guaridora en Shamanic Healing.

Si vols un futur empresarial sostenible, és important reparar en la cura de la salut mental a través de tècniques especialitzades com l‘eco-coaching. Una pràctica que et permet gaudir d’una major harmonia entre el teu cos, la teva ment i el teu esperit. L’eco-coaching ajuda les persones a desenvolupar una major consciència del seu impacte en el medi ambient i a comprendre la importància de viure de manera més sostenible. Es centra en el benestar integral, el que significa que no només se centra en la salut física, sinó també en el benestar mental i espiritual.

Equilibri i benestar a la vida moderna amb sessions d’eco-coaching professional

En el món actual, marcat per la velocitat i la tecnologia, trobar un equilibri entre el nostre benestar interior i exterior és un desafiament constant. L’eco-coaching, una combinació d’ecologia i coaching, s’ha convertit en un enfocament essencial per abordar aquest desafiament. Ens convida a explorar la importància de reconnectar amb la nostra naturalesa essencial i com aquesta connexió pot influir en el nostre benestar diari i en la nostra visió del món. Si no pots permetre’t una retirada o una escapada de cap de setmana, l’eco-coaching ens ensenya a trobar la natura al nostre propi entorn, a cuidar de nosaltres mateixos i a abraçar la responsabilitat ecològica en totes les àrees de les nostres vides. És una invitació a viure en harmonia amb el nostre entorn i a trobar la pau i l’equilibri a la nostra vida moderna.

L’eco-coaching ens anima a ser conscients i a respirar adequadament, establint una connexió real amb la nostra essència com a éssers naturals. Aquest acte de reconexió amb la natura, tan sovint passat per alt, pot aportar un equilibri profund a les nostres vides i, a mesura que restablim aquest equilibri, la nostra rutina diària es nodreix i la nostra percepció del món es torna més pausada i objectiva.

Eco-coaching; L’alè que necessites per poder continuar

En un món saturat de tecnologia, és essencial recordar que el nostre cervell no és una màquina dissenyada per processar informació de la mateixa manera que ho fan els nostres dispositius electrònics. L’abús constant d’aquests recursos electrònics pot portar a l’ansietat i al deteriorament de la qualitat del nostre repòs. Per recuperar l’equilibri i l’harmonia a les nostres vides des d’una perspectiva tant física com espiritual, necessitem aprendre a desconnectar de manera real.