Conferència Anual WEL 2023. Barcelona.

Estic encantada d’anunciar que participaré a la Conferència Anual WEL 2023 a Barcelona, el dissabte 28 d’octubre a la tarda:

Emprenedoria de les Dones del Segle XXI, Lideratge, Psicologia Positiva i Salut Mental, 27-28 d’octubre.

Parlaré de: “Ser o no ser un INICIADOR AUTÒNOM o un EMPRENEDOR” i com les Creences i les Paraules ens poden alliberar o perseguir a les nostres vides!

Vaig començar a estar molt interessat/ada en com nosaltres, els mestres i tutors, havíem de tractar amb els nostres alumnes, així que també em vaig dedicar seriosament a la Programació Neurolingüística (PNL) i la vaig estudiar durant 6 anys. Vaig personalitzar moltes tècniques de la PNL per ajudar els meus alumnes a superar les seves pors i creences limitants, ¡la qual cosa també va funcionar! Com a resultat, els meus alumnes es van tornar molt més àvids d’aprendre i molt més respectuosos i solidaris entre ells.