Eco-Coaching: Integrant el desenvolupament personal i la Sostenibilitat Col·lectiva

hombre abre sus brazos en plena naturaleza

L’eco-coaching promou el benestar interior i exterior, connectant-nos amb la natura i ensenyant-nos a gaudir de la vida de manera conscient. Ens ajuda a equilibrar la nostra relació amb la tecnologia, millorar la nostra salut física i mental, i fomentar una conducta ecològica i responsable en tots els aspectes de la nostra vida.

Nur Garriga Coach

Terapeuta, Facilitadora, Formadora

i Assessora de PNL i Guaridora amb Shamanic Healing

Una disciplina integral

L’eco-coaching és una de les disciplines més completes que oferim a Nur Garriga, ja que combina el coaching personal amb la consciència ambiental i el desenvolupament sostenible. Es centra en ajudar les persones a assolir les seves metes personals i professionals d’una manera que sigui respectuosa amb el medi ambient i busqui promoure un estil de vida més sostenible, tant a nivell individual com col·lectiu.

chico haciendo ejercicio de meditación

Quins àmbits abasta l’eco-coaching?

Aquesta pràctica pot abordar temes com la reducció de residus, el consum responsable, la connexió amb la natura, l’eficiència energètica i l’impacte ambiental de les nostres accions diàries. Permet identificar àrees en les quals es puguin fer canvis positius i sostenibles, alhora que els dóna suport per assolir els seus objectius personals. L’eco-coaching pot ser beneficiós tant per als individus com per a les empreses, ja que promou un major sentit de responsabilitat ambiental i social. Integrant la sostenibilitat en el procés de coaching, es fomenta un major equilibri entre el benestar personal i el del planeta.

Un hombre plantando un brote verde en la tierra

Per què ens acosta a la comunitat i a la responsabilitat social?

L’eco-coaching busca enfortir els llaços comunitaris i promoure la responsabilitat social a través d’accions col·laboratives orientades al benestar col·lectiu. En fomentar un enfocament sostenible en les metes i objectius personals, aquesta pràctica ens acosta a la comunitat, al promoure la cooperació i l’intercanvi d’idees per al benefici mutu. Són sessions que es treballen amb grups i comunitats per identificar oportunitats de millora en diversos àmbits.

un hombre pasea por la naturaleza

Prendre consciència de les nostres pròpies accions

Els individus que participen en programes d’eco-coaching desenvolupen una major consciència sobre l’impacte de les seves accions en el seu entorn immediat i en la societat en general. Això els porta a assumir un paper actiu en la implementació de canvis positius, ja sigui a nivell local o global, que contribueixin a un futur més sostenible per a tots.