Eco-Coaching: Eines eco-conscients per sentir-te en pau

hombre sonriente en plena naturaleza

L’eco-coaching impulsa una mentalitat positiva en alinear metes personals amb pràctiques eco-conscients. Integrar la natura, cultivar la consciència ecològica, practicar el mindfulness i adoptar valors sostenibles són claus per a una actitud més positiva i integradora.

Nur Garriga Coach

Terapeuta, Facilitadora, Formadora i Assessora en PNL

i Guaridora amb Shamanic Healing

Filosofia integradora i benestar ple en el teu dia a dia

chico disfrutando de un paseo por la playa

L’eco-coaching incorpora eines i tècniques específiques que reflecteixen principis sostenibles, per aconseguir un equilibri entre la ment, el cos i l’ànima. És un mètode que abraça la natura i, per aquest motiu, algunes sessions es realitzen a l’aire lliure i altres en consulta.

Pràctiques com el mindfulness entre arbres o al costat del mar no només reforcen la salut mental, sinó que també infonen un respecte més profund per la natura. A més, es promou la integració de valors eco-conscients en els objectius personals, assegurant que el creixement individual estigui alineat amb un estil de vida més sostenible.

chica estirada en prado

Integració de pràctiques eco-conscients

L’eco-coaching és molt més que un camí cap al desenvolupament personal; és un sender que busca l’equilibri entre el creixement individual i la sostenibilitat global. A través de l’atenció conscient a la connexió ment-cos-ànima i la integració de pràctiques eco-conscients, aquest enfocament guia els individus cap a un empoderament sostenible i harmònic, per aplicar en tots els àmbits de la seva vida. Integra la natura en la teva rutina diària. Passejar a l’aire lliure, practicar la meditació en entorns naturals o participar en activitats eco-amigables fomenta una connexió més profunda amb el medi ambient i millora el teu benestar general.

Desenvolupament sostenible del teu Jo i del Món

A Nur Garriga trobaràs un coach especialitzat en aquesta pràctica, que podrà guiar-te per aconseguir les teves metes a tots els nivells, tant a nivell personal com a nivell professional. Aquest enfocament holístic no només nodreix el creixement personal, sinó que també nodreix la connexió amb l’entorn, cultivant una consciència ecològica profunda.

chica bailando en el bosque

Com fomentar una actitud més positiva amb l’eco-coaching?

En cultivar valors eco-conscients i fomentar la connexió amb la natura, l’eco-coaching busca crear un equilibri harmònic entre el benestar personal i l’ambiental. Aquest enfocament holístic impulsa canvis positius en la mentalitat i també crea un espai propici per atraure experiències beneficioses, en adoptar una perspectiva optimista cap a la vida i l’entorn que ens envolta.

L’eco-coaching promou l’empatia cap a un mateix i cap a l’entorn. El fet de posar en valor i considerar com les teves accions impacten en altres éssers humans i en la natura, et permetrà adoptar una manera d’entendre el món i l’entorn que t’envolta d’una manera més empàtica i agraïda.

Descobreix com aconseguir l’equilibri perfecte amb la teva ment, cos i ànima a Nur Garriga!