Com et sentiràs quan comencis a cuidar la teva ment?

chica haciendo deporte

En la vida quotidiana, el mindfulness ens convida a experimentar l’instant present i a ser plenament conscients sense jutjar-nos a nosaltres mateixos. Existeixen nombroses tècniques que podem aprendre i practicar per relaxar i/o activar el nostre cos, ment i esperit.

Nur Garriga Coach

Terapeuta, Facilitadora, Formadora i Assessora en PNL

i Guaridora amb Shamanic Healing

La teva Salut Mental com a Prioritat

Al llarg del dia, hi ha diverses pràctiques que poden contribuir a cuidar de la nostra ment de manera efectiva, influint positivament en tots els aspectes de la nostra vida. Des del moment en què ens llevem fins que ens anem a dormir, és important que la salut mental sigui una de les nostres grans prioritats.

chica meditando

Bons hàbits que transformaran la teva vida

  1. Mindfulness i relaxació matinal: Practicar la relaxació i el mindfulness en despertar pot establir un to positiu per la resta del dia, ajudant a reduir l’estrès i l’ansietat, i no només ens referim a la meditació estàtica sinó dinàmica. Consul­ta’ns a què ens referim.
  2. Exercici físic regular: Incorporar activitat física en la rutina diària no només beneficia el cos, sinó que també té un impacte significatiu en la salut mental, alliberant endorfines i millorant l’estat d’ànim.
  3. Alimentació equilibrada: Consumir una dieta equilibrada i nutritiva també t’ajuda a cuidar de la teva ment, ja que aconseguiràs els nutrients necessaris per al funcionament òptim del cervell al llarg de tot el dia i també evitaràs els atracons per ansietat emocional.
mujer haciendo un baño de bosque

Les pauses i el silenci; dos aliats que cuiden de la teva ment

En implementar tècniques de gestió de l’estrès al llarg del dia, com ara pauses actives, respiració conscient o meditació, et ajudaran a mantenir un equilibri mental que et farà sentir completament renovat/-da i llest/-a per emprendre qualsevol acció. Igual que és important parar, el descans és una de les millors solucions per sentir equilibri. Prioritzar un bon descans nocturn és fonamental per a la salut mental, ja que el son reparador contribueix a la concentració, l’estat d’ànim positiu i la capacitat d’enfrontar desafiaments diaris.

chica haciendo estiramientos

D’altra banda, mantenir relacions saludables i significatives amb altres persones pot tenir un impacte positiu en el benestar mental, proporcionant suport emocional i sentit de pertinença.

Descobreix el mindfulness, la meditació guiada i altres pràctiques que transformaran la teva vida i cuidaran de la teva ment, amb Nur Garriga. Estarem encantats d’acompanyar-te en aquest camí cap al benestar ple, que et permetrà gaudir de la vida com mai abans ho havies aconseguit.