Wellness Coaching i PNL; l’ajuda integral que necessites per un benestar físic, mental i emocional

wellness coach tomando apuntes

Establint objectius clars

En reconèixer la nostra relació amb l’ecologia, aconseguim equilibri, una perspectiva pausada i objectiva en la vida. La desconnexió conscient de la tecnologia, combinada amb tècniques de PNL coaching i wellness coaching, ens ajuda a rectificar patrons de pensament perjudicials, promovent el benestar físic i mental. Aquesta combinació personalitzada assegura una vida plena i equilibrada, integrant la natura en el nostre entorn per reforçar la salut global.

Nur Garriga

Coach, Terapeuta, Facilitadora,
Formadora y Asesora de PNL y Sanadora con Shamanic
Healing

 

Un wellness coach és un professional especialitzat en el benestar i la salut integral. El seu rol principal és assistir i guiar les persones cap a l’assoliment d’objectius relacionats amb la millora del seu benestar físic, mental i emocional. Utilitzen enfocaments personalitzats, tècniques de motivació i estratègies per ajudar els individus a adoptar hàbits de vida saludables, gestionar l’estrès, millorar l’alimentació, promoure l’exercici i , fins i tot, cultivar una mentalitat positiva. A més a més, alguns wellness coaches també poden tenir formació en Programació Neurolingüística (PNL), com jo mateixa, Nur Garriga.

Sóc Wellness Coach amb formació en PNL (Programació Neurolingüística) i això em permet oferir-te un suport integral i guiar-te cap a una vida més saludable i equilibrada. Descobreix com aquesta combinació pot beneficiar-te de diverses maneres específiques.

Ruta cap al benestar integral

Utilitzant tècniques de PNL, el coach t’ajuda a definir objectius clars i realistes pel teu benestar físic, emocional i mental. Aquest enfocament específic ofereix una ruta personalitzada cap a l’èxit en els teus objectius de salut i benestar. Amb l’ús de PNL, el coach t’acompanya aabordar i a transformar patrons de pensament negatius que contribueixen a l’estrès. T’ensenya tècniques efectives per gestionar la pressió, mantenint un estat mental positiu. Així, pots superar els desafiaments amb resiliència emocional.

Activitat física, un element essencial en el teu benestar

L’activitat física és un component essencial del benestar integral i el wellness coach hi juga un paper important. S’ocupa d’ ajudar a les persones a incorporar aquesta pràctica a les seves vides de la següent manera:

  • Avaluació de les Necessitats Individuals:

  • Desenvolupament de Plans d’Exercici Personalitzats

  • Motivació i Superació d’Obstacles

  • Incorporació de l’Exercici a la Rutina Diària

  • Varietat i Flexibilitat

  • Monitorització del Progrés

  • Educació sobre Beneficis de l’Exercici

  • Integració amb Altres Components del Benestar

sesión de coaching con wellness coach

Optimitzant el teu temps

Emprant PNL, el coach et pot motivar i ajudar a superar resistències internes que poden impedir-te mantenir una rutina d’exercici. Així, fomenta la pràctica d’activitats físiques adequades al teu estil de vida, millorant la teva salut global. Mitjançant tècniques de PNL, treballa en la gestió del temps, perquè puguis equilibrar millor les teves responsabilitats i dedicar temps suficient a les teves pràctiques de benestar.

manos de chica sobre una libreta

Aconsegueix resultats duradors

Gràcies al wellness coach, podràs reforçar la teva resiliència emocional, enfrontant-se als desafiaments de manera més efectiva i recuperant-se de situacions difícils. Una habilitat clau per mantenir un equilibri emocional constant.

La combinació de Wellness Coaching i PNL t’ofereix una guia específica i personalitzada per assolir els teus objectius de benestar i impulsar canvis positius en tots els àmbits de la teva vida.