WEL 2023: Lideratge, emprenedoria i benestar a l’era de les dones del segle XXI

Com a figura destacada en el món del desenvolupament personal i l’emprenedoria, fundadora i directora de PNL Global, facilitadora coach de benestar i professora de ioga a Espanya, puc aportar una perspectiva única a aquest esdeveniment. El meu objectiu és transmetre un missatge inspirador i servir de referent per a altres dones que persegueixin els mateixos objectius que jo.

Nur Garriga

Coach, Terapeuta, Facilitadora

Formadora i Assessora en PNL

Cuidadora en Shamanic Healing Professora d’Ioga i Meditació

Del 27 al 29 d’octubre de 2023, el Reial Centre Artístic de Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un esdeveniment sense precedents: la segona edició a Espanya de la conferència anual “WEL 2023”. Aquest esdeveniment de tres dies té com a objectiu principal abordar qüestions vitals en el context del lideratge i l’emprenedoria femenina al segle XXI, alhora que s’exploren les àrees de psicologia positiva i salut mental. Un esdeveniment fonamental per a la promoció de l’empoderament i el benestar de les dones, que reunirà experts i visionaris de tot el món per debatre, aprendre i connectar, entre els quals em trobaré jo mateixa com a ponent.

Seré ponent els tres dies que dura l’esdeveniment i presentaré, entre d’altres coses, una xerrada inspiradora titulada “Ser o no ser una emprenedora i autogestora” (To Be or Not to Be a Self-Starter & Entrepreneur). El meu objectiu és llançar llum sobre els reptes i les oportunitats que enfronten les dones en el món empresarial actual i com aquestes poden abraçar l’autonomia i el lideratge per aconseguir els seus objectius personals i professionals.

Temes clau a explorar a WEL 2023 El programa de “WEL 2023”

Serà ric en contingut, oferint una àmplia varietat de sessions i taules rodones sobre temes rellevants pel feminisme, com l’empoderament de les dones indígenes: global i continental, el sistema de gestió de la qualitat, l’emprenedoria social, la contractació de recursos humans, l’aversió al risc, l’exploració de nous models de negoci, etc.

“WEL 2023” es presenta com un esdeveniment que proporcionarà una visió integral sobre el lideratge i l’emprenedoria de les dones al segle XXI. S’abordaran tot tipus de temàtiques, des de la gestió eficient del talent fins a la recerca de solucions als reptes empresarials, passant per la innovació i el desenvolupament de futurs productes i serveis. Aquesta conferència anual promet ser un espai on els participants podran explorar i compartir idees, estratègies i pràctiques clau que impulsaran l’empoderament de les dones i el creixement sostenible en diversos camps empresarials.

Les dones podran disposar de més eines i coneixements pràctics per al lideratge i l’emprenedoria exitosos i promoure, d’altra banda, la salut mental i la psicologia positiva en el procés. A través de la col·laboració, l’aprenentatge i la inspiració mútua, “WEL 2023” aspira a ser un far de esperança i canvi en la promoció d’un món en què les dones puguin assolir el seu ple potencial en tots els aspectes de la vida.

Us esperem del 27 al 29 d’octubre de 2023 a Barcelona, Espanya, a “WEL 2023”!