Per què necessites un Coach i com pot millorar la teva vida?

“En l’Eco-Coaching, abracem l’ecologia com a font de benestar intern i extern. Aprendre a respirar conscientment i connectar autènticament amb la nostra essència com a éssers naturals ens permet recuperar l’equilibri i adoptar una perspectiva pausada i objectiva del món. L’ecologia ens recorda que som part de la naturalesa, no de la tecnologia. No oblidem que necessitem la natura per a la salut física, psicològica i espiritual. Aprofitem cada oportunitat per passejar, cuidar-nos i adoptar una conducta ecològica i responsable envers nosaltres mateixos. Com a Coach et podré donar un suport personalitzat per posar en pràctica l’Eco-Coaching i aconseguir un benestar integral.”

Nur Garriga

Coach, Terapeuta, Facilitadora,

Formadora i Assessora en PNL i

Sanadora en Shamanic Healing

Cada vegada més persones s’interessen per enfocaments de salut integral, que tinguin en compte tant el cos com la ment. És aquí on, des del nostre centre Nur Garriga, prenem partit per donar-te solucions adaptades a les teves necessitats. Presentem un enfocament holístic que combina diferents disciplines i teràpies per promoure la salut i l’equilibri en tots els aspectes de la vida, i una figura clau per aconseguir-ho és el Coach. Un professional en el desenvolupament personal, que guia i motiva a les persones per aconseguir els seus objectius i potenciar el seu benestar.

El Coach té un enfocament integratiu, és a dir, aborda la salut des d’una perspectiva global, considerant la interconnexió entre el cos, la ment i l’esperit i desenvolupant un paper clau en el procés de transformació personal.

Un Coach pot ajudar a les persones a descobrir el seu potencial, per tal d’identificar les àrees de millora i a desenvolupar estratègies per superar obstacles i assolir el benestar desitjat. Sigui en l’àmbit de la salut física, emocional o espiritual, el Coach proporciona un suport constant i personalitzat. Es converteix en un guia perfecte per orientar les persones a experimentar millores en la seva vida, tant a nivell personal com professional.

Motius per comptar amb el suport d’un Coach a la teva vida

  1. Claredat i enfocament: Un Coach pot ajudar-te a identificar les teves prioritats, els teus valors i les teves passions , així com a aclarir el que realment vols a la vida. Et proporciona les millors eines per mantenir l’enfocament i avançar cap als teus objectius de manera efectiva.
  2. Superar obstacles: Un Coach t’ofereix suport per superar obstacles i reptes que puguin sorgir en el teu camí. T’ajuda a identificar les teves limitacions, canviar patrons de pensament negatius i desenvolupar estratègies per superar-los.
  3. Desenvolupament personal: Aquest professional et guiarà per conèixer les teves habilitats i el teu potencial. T’ofereix retroalimentació constructiva, et desafia a sortir de la teva zona de confort i et guia en el procés d’autodescobriment i creixement.
  4. Millorar habilitats i rendiment: Aquesta figura és ideal per proporcionar-te orientació en el desenvolupament d’habilitats específiques, t’ajuda a establir objectius professionals i personals i et brinda estratègies per assolir un millor rendiment

Al nostre centre identificarem les teves necessitats, per donar una resposta encertada i adaptada a tu i als objectius que vols assolir. Contacta amb nosaltres i t’explicarem com podem ajudar-te perquè comencis el teu canvi cap al benestar integral!