Per què l’eco-coaching pot ser una solució per evitar la càrrega mental a la vida personal i professional?

peus a l'herba

L’eco-coaching és una metodologia que combina les tècniques tradicionals de coaching amb la connexió amb la natura. Aquest enfocament es basa en la premisa que la interacció amb l’entorn natural pot ser beneficiosa per a la nostra salut mental i emocional. A través de sessions a l’aire lliure i exercicis de mindfulness, l’eco-coaching ajuda les persones a reduir l’estrès, millorar la seva claredat mental i augmentar el seu benestar general.

Nur Garriga Coach

Communication Coach

Teacher Coach

Facilitadora, Formadora, Assessora en PNL

Terapeuta & Shamanic Healer

Ni tot tu ni tot avui

En el món accelerat i tecnològicament avançat d’avui, la càrrega mental s’ha convertit en un problema omnipresent tant en la vida personal com en la professional. L’eco-coaching a Sabadell sorgeix com una alternativa innovadora i efectiva per abordar aquesta situació, promoure una reconexió amb la natura i una desconnexió saludable de la tecnologia.

chico haciendo meditación

La càrrega mental és un desafiament en la societat actual i es refereix a l’acumulació de responsabilitats, preocupacions i tasques que portem a la nostra ment diàriament. En l’àmbit laboral, això inclou complir amb terminis, gestionar projectes i mantenir una productivitat constant. En la vida personal, implica atendre les necessitats familiars, gestionar el llar i planificar el futur. La combinació d’aquestes responsabilitats pot portar a l’estrès crònic, l’ansietat i l’esgotament.

No sempre és necessari que l’eco-coaching a Sabadell es faci en un entorn natural. Existeixen alternatives i adaptacions que permeten aprofitar els principis d’aquesta pràctica, fins i tot en entorns urbans o interiors.

chica caminando por la playa

Tècniques d’eco-coaching per a l’equilibri dels xacres

Mindfulness a la natura: Practicar mindfulness mentre es troba en un entorn natural. Això inclou ser conscient dels sentits i les emocions, permetent que l’energia de la natura flueixi a través dels xacres, netejant-los i equilibrant-los.

-Respiració conscient: Realitzar exercicis de respiració profunda a l’aire lliure, centrant-se en la inhalació i exhalació, ajudant a equilibrar els xacres i promoure la calma i la claredat mental.

-Visualització guiada: Utilitzar tècniques de visualització en entorns naturals per imaginar l’energia fluïnt a través dels xacres, alineant-los i equilibrant-los.

-Moviments corporals: Incorporar moviments suaus i conscients, com el ioga a la natura, per alliberar blocs energètics i fomentar el flux d’energia a través dels xacres.

chico contemplando vistas

L’eco-coaching a Sabadell ofereix una manera efectiva i accessible d’equilibrar els nostres xacres tant físicament com espiritualment. Aquesta reconexió amb la natura no només alinea els nostres xacres, sinó que també ens ajuda a redescobrir la nostra essència i a viure una vida més plena i conscient.