Eco-coahing online; l’art de créixer en plenitud, siguis on siguis 

chica en pleno bosque pone las manos en forma corazón

L’ eco-coaching fusiona l’ecologia amb el coaching per potenciar el benestar intern i extern. Aprendre a connectar amb la natura i desconnectar dels excessos tecnològics proporciona equilibri, pau i una visió més objectiva del nostre entorn. 

Nur Garriga Coach 

Communication Coach  

Teacher Coach  

Facilitadora, Formadora, Assessora en PNL  

Terapeuta i Shamanic Healer 

Realitzar eco-coaching online ofereix diversos avantatges respecte a les sessions presencials, ja que permet adaptar-se a les necessitats i preferències individuals de cada individu sense córrer. En la realitat quotidiana, no sempre podem escapar a retirs o cap de setmana, però les sessions d’eco-coaching online et permeten mantenir l’essència d’aquesta pràctica, siguis on siguis.  

hombre caminando en pleno bosque

L’eco-coaching sorgeix com una poderosa teràpia que ens convida a harmonitzar la ment, el cos i l’ànima per créixer en plenitud. Aquesta tècnica, aplicable també de manera virtual, destaca en el foment del benestar interior i exterior, posant un accent especial en la connectivitat amb la natura.  Poder realitzar les sessions d’eco-coaching des de casa ofereix una major comoditat i intimitat. Els participants poden crear un entorn relaxat i familiar, fomentant una millor connexió amb la natura interior. 

chica pasea el perro por sendero

Troba la teva pròpia essència 

Enfocant-se en la ecologia, l’eco-coaching online ens guia cap a una respiració conscient i una connexió profunda amb la nostra essència natural. Aprendre a equilibrar aquesta relació aporta innumerables beneficis al nostre dia a dia, proporcionant una visió més serena i objectiva del món i recordant-nos que som part de la natura. 

chico trabajando con portátil

Evita desplaçaments innecessaris amb l’eco-coaching online 

En minimitzar la necessitat de viatjar fins a un lloc físic, l‘eco-coaching online també ens permet alinear els principis ecològics, enfocats a assolir el màxim benestar personal, ensenyant-nos a respirar, a sentir i a pensar d’una manera saludable i pausada. L’eco-coaching en línia permet als participants ajustar les sessions segons la seva agenda, eliminant les restriccions de temps i ubicació. Això facilita la participació en el procés sense afectar altres compromisos. 

Coaching i eco-coaching; una combinació que ens ajuda a assolir el màxim benestar 

El coaching, part integral de l’eco-coaching, ens orienta a gaudir de la vida amb distància i efectivitat. Més enllà del benestar físic, aquesta disciplina rectifica patrons de pensament inconscients que generen pors i inseguretats. La combinació d’aquestes tècniques assegura una vida plena i serena. 

Amb l’eco-coaching en línia, les persones poden accedir als serveis de teràpia ecològica independentment de la seva ubicació geogràfica. Això obre la possibilitat de treballar amb un coach especialitzat, independentment de la distància física, que trobaràs al nostre centre Nur Garriga.