Cercles de Meditació i Mindfulness

Foto cedida per INS Miquel Biada, Mataró.

En aquest tipus de tallers en anglès, en català o en castellà tastem diverses tècniques dirigides de Mindfulness & Shamanic Meditation que combinen el moviment (Dance Movement), el silenci i la meditació guiada, la respiració (Ayurvedic Breathing), tècniques d’alliberació emocional (Tapping) i equilibrem els xacres amb bols tibetans i tambors amerindis. 

En conjunt, aquestes tècniques ens permeten gestionar millor les nostres emocions, pensaments i reflexionar sobre les paraules que utilitzem. A més, ens ajuden a incrementar la seguretat en nosaltres mateixos, a tenir una mirada més assossegada i tolerant envers nosaltres i els demés, i a créixer amb més resiliència entre d’altres aspectes relacionats amb la sensibilització. 

Aquests cercles es dissenyen i s’adapten en funció de les necessitats dels participants i la seva edat, atès que també n’organitzem per als més petits, Escoles Bressols, i d’altres per a Primària, Secundària, Batxillerat, Graus Mitjans i Graus Superiors, entre d’altres organismes públics i privats.

El proper Cercle / Taller per a adults serà a Montgat dedicat especialment al dia internacional de la Dona. Estarà inspirat en la força i en l’empenta espirituals que la dona ha tingut al llarg de la història i que encara té; malgrat que, sovint, li han estat arravatades.

Tallers de Gestió EMOCIONAL

Especial RESPIRACIÓ I ANSIETAT

Nens de 5 a 8 anys: 7 febrer i 7 març

Nens de 9 a 12 anys: 14 febrer i 14 març

Adolescents de 13 a 17 anys: 21 febrer

Horari: de 18:10 a 19:10 hores

Places limitades 
Truqueu al 937974070 tardes o bé demaneu plaça aquí.